dimarts, 25 de gener de 2011

Gossos

Aquest dibuix es el primer que vaig acabar del llibre d'estil que fem per l'assignatura de projectes. Consisteix en dibuixar una imatge tractant d'evocar dues paraules escollides previament i especificant en quins element plàstics ens centrem per fer-ho.

dissabte, 22 de gener de 2011

Família

Aquesta es una família que m'he inventat per l'assignatura de projectes. Està pensada per retallarla figura a figura i que s'aguantin drets tots els components amb ajuda d'un cartronet a la base, per això no tenen perspectiva i han quedat una mica plans.
Per fi ens encarreguen coses a color! volia provar uns retoladors guais i amb un toc de llapis després realment donen el "pego".

Estudi de sirena


Us presento una sirena basada en el cos d'un dofí que volia dibuixar en llapis de colors que al final hem descartat per massa realista (en quant a proporcions), intentaré fer algo més distorsionat...

diumenge, 9 de gener de 2011

Escena de "La Metamorfosi" de KafkaAixò es el que interpreto que veu Gregor Samsa, transformat ja en escarbat, quan aconsegueix obrir la porta de la seva cambra.
Estic gravant-lo en linòleum per l'assignatura de Tècniques Gràfiques Tradicionals. Més endavant penjaré el gravat final (amb un escanejat millor... :P).

dimecres, 5 de gener de 2011

Escena de Tom Sawyer

Aquest es un dibuix que vaig fer per un concurs que consistia en representar la següent escena de Tom Sawyer. No els va agradar, el devia fer massa ofuscat, realista, simbòlic, poc infantil... pero bé, tot i així em mola! Està fet a plumilla amb tinta xinesa.

“Va entrar en un bosc espès, s’hi va endinsar fins al mig sense seguir cap camí marcat i es va asseure en una clapa molsuda sota un roure immens. No hi bufava ni un bri d’aire; la calor mortal del migdia fins i tot havia fet callar els cants dels ocells. La natura estava immergida en un èxtasi silenciós, només trencat pel martelleig ocasional i llunyà del pigot, i això encara feia el silenci més penetrant i la sensació de solitud més fonda. L’ànima del noi s’ofegava en una profunda malenconia, els seus sentiments s’adeien perfectament amb els encontorns. Va estar molta estona assegut amb els colzes sobre els genolls, la barbeta entre les mans, capficat. Li semblava que la vida era, al capdavall, una molèstia, i Déu n’hi do el que envejava Jimmy Hodges, mort recentment. Devia ser molt agradable, pensava, jeure, endormiscar-se i somiar per sempre, per sempre, amb el vent que xiuxiuejava entre els arbres i acaronava l’herba i les flors de la tomba, sense res que li importés ni res que l’amoïnés, per sempre mai més.”

Les aventures de Tom Sawyer, de Mark Twain. Traducció de M. Antònia Oliver. La Galera

diumenge, 2 de gener de 2011

Reflexió IdentitariaExercici d'il·lustració periodística per l'assignatura de projectes. Va lligat a l'article Ansias y ascos identitarios d'en Salvador Cardús.